بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد

اجرای ۲۰ هزار پروژه در بافت‌های فرسوده

طبق آخرین آماری که معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده، در حال حاضر ۱۱۴ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده در دست ساخت است که شامل بیش از ۲۰هزار پروژه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۰ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 01
کد خبر: ۱۸۷۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت راه و شهرسازی یک میلیون و ۲۳۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن را به مرحله‌ی ساخت رسانده که ۱۱۴ هزار واحد آن در بافت‌های فرسوده قرار دارد و شامل بیش از ۲۰ هزار پروژه می‌شود.

محمد آیینی ـ مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اعلام این آمار گفته است: ظرفیت تولید بیش از ۴ میلیون واحد مسکونی در بافت فرسوده و ناکارآمد فعلی کشور وجود دارد که این موضوع می‌تواند در کنار نهضت ملی مسکن به عنوان طرح دوم وزارت راه و شهرسازی مد نظر قرار گیرد. اگر مردم را پای کار بیاوریم سرعت پیشرفت پروژه‌ها افزایش می‌یابد؛ زیرا مردم به دنبال سرعت بخشی به گردش سرمایه‌شان هستند.

آیینی با اشاره به صحبت‌های بذرپاش ـ وزیر راه و شهرسازی مبنی بر این‌که بهترین و سریع‌ترین راه تولید مسکن، نوسازی در بافت‌های فرسوده است، تصریح کرد: به گفته وزیر راه و شهرسازی، شهرداری‌ها به عنوان شرکای راهبردی وزارت راه و شهرسازی محسوب می‌شوند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گردهمایی روابط عمومی‌های وزارت راه و شهرسازی بیان کرد: در حوزه بازآفرینی شهری ایران قوانین مختلفی وجود دارد از جمله قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری، ماده ۱۲ قانون جهش تولید مسکن و برخی مصوبات نظیر بسته تشویقی کالبدی ۱۹ بندی که نیاز به ترویج دارند و روابط عمومی‌ها با استفاده از امکانات و ابزار‌هایی که در اختیار دارند باید تمام تلاش خود را برای ترویج این قوانین و به خصوص ترویج بسته تشویقی به کار برند. در این بسته تشویقی، تسهیلات مختلفی برای مالکان و سازندگان دیده شده است، اما در حال حاضر این دو قشر اطلاع چندانی از بند‌های این مصوبه ندارند و در صورت آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی قطعا روند نوسازی شتاب خواهد گرفت؛ بنابراین گزارش، بسته‌های تشویقی نوسازی بافت‌های فرسوده ۹ آبان سال گذشته توسط شورای عالی معماری به تصویب رسید و ۲۳ بهمن همان سال توسط دولت ابلاغ شد که مشوق‌های متنوعی از جمله اعطای یک تا دو طبقه تراکم تشویقی را برای ایجاد جذابیت نوسازی در بافت‌های فرسوده در آن گنجانده شده است.

به دنبال تصویب و ابلاغ این بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در شهر‌های کشور بین ۱۰ تا ۴۰۰ درصد افزایش پیدا کرد که از اقبال سازندگان به این سیاست دولت حکایت دارد. تامین پارکینگ در مکان‌های مناسب بافت‌های فرسوده برای جبران کسری پارکینگ، پیش‌بینی کاربری‌های انتفاعی در طبقه همکف، تسهیل شرایط توده‌گذاری و نما و اعطای حداکثریک طبقه تشویقی نسبت به تراکم مجاز از جمله مشوق‌های این بسته محسوب می‌شود.

از طرف دیگر شهرداری‌ها مکلفند در صدور پروانه ساختمانی در بافت‌های فرسوده ۵۰ درصد تخفیف قائل شوند که این میزان تا ۱۰۰ درصد قابل افزایش است. / ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار